Du är här

2021-01-16

Vi byter tidrapporteringssystem!

Nu räknar vi ner tiden tills vi byter tidrapporteringssystem!!!

Under februari till april 2021 satsar vi ordentligt och byter tidrapporteringssystem. Vi kommer att lämna Aiai för att under en period om tre månader gå över stegvis till ett system som heter Tidvis!

“Tidvis ger oss en helhet och funktion som vi har saknat”

I det nya systemet ser vi många fördelar, vilket också är anledningen till att vi har valt att byta. Vi ser att Tidvis kommer att vara lika enkelt som Aiai vad gäller funktion.

Vad innebär detta för dig?

  • ny sida att logga in på (du når sidan genom vår hemsida - välj Tidvis tidrapportering när du fått klartecken att byta system)
  • nästintill samma sätt att tidrapportera

När ska du rapportera och när kan du se ditt schema i Tidvis?

Övergången till det nya systemet sker i flera steg, vilket innebär att vi under tre månader kommer att gå över med tidrapportering för alla anställda. Enskild information, inloggningsuppgifter samt visning av hur du arbetar i systemet kommer att ges till DIG som är anknuten till Kura när det är dags för bytet.

Vid frågor och funderingar vänder du dig till din Kundansvariga.

Du kan också nå oss genom att ringa vår växel eller maila till oss.

Telefon växel: 019-603 22 90

E-post: info@kuraomsorg.se

Fler nyheter

2021-02-18

Information vaccination Covid-19

Sjukdomen covid-19 orsakas av ett virus. De flesta som får sjukdomen covid-19 blir lindrigt sjuka, men en del blir allvarligt sjuka. I värsta fall kan man avlida i sjukdomen.

Vaccinationen skyddar dig och andra  Vaccinationen mot covid-19 kan skydda dig från att få sjukdomen. Den kan också minska risken att du smittar andra.

Vem och var erbjuds vaccinering? Har du funderingar och frågor?

Vaccination Covid-19
2021-01-13

Vaccination Covid-19

Information med anledning av Covid-19:

Vaccination Covid-19

Först vill vi vara tydliga med att vårt arbetssätt gällande skyddsutrustning, hålla avstånd, hålla en god hygien och att vara uppmärksam vid symptom fortfarande gäller även efter vaccinationen.

Vaccination är det effektivaste sättet att undvika att bli allvarligt sjuk eller dö i covid-19. Vaccination kan också hjälpa till att minska smittspridningen. Därför är det viktigt att så många som möjligt väljer att vaccinera sig.

Information med anledning av covid-19
2021-01-07

Information med anledning av covid-19

Gravida bör vara extra försiktiga för att inte bli sjuka i covid-19.

Nya studier visar att gravida har en högre risk för att bli allvarligt sjuka i covid-19, vilket kan innebära en förhöjd risk för att barnet föds för tidigt.