Du är här

2021-01-16

Vi byter tidrapporteringssystem!

Nu räknar vi ner tiden tills vi byter tidrapporteringssystem!!!

Under februari till april 2021 satsar vi ordentligt och byter tidrapporteringssystem. Vi kommer att lämna Aiai för att under en period om tre månader gå över stegvis till ett system som heter Tidvis!

“Tidvis ger oss en helhet och funktion som vi har saknat”

I det nya systemet ser vi många fördelar, vilket också är anledningen till att vi har valt att byta. Vi ser att Tidvis kommer att vara lika enkelt som Aiai vad gäller funktion.

Vad innebär detta för dig?

  • ny sida att logga in på (du når sidan genom vår hemsida - välj Tidvis tidrapportering när du fått klartecken att byta system)
  • nästintill samma sätt att tidrapportera

När ska du rapportera och när kan du se ditt schema i Tidvis?

Övergången till det nya systemet sker i flera steg, vilket innebär att vi under tre månader kommer att gå över med tidrapportering för alla anställda. Enskild information, inloggningsuppgifter samt visning av hur du arbetar i systemet kommer att ges till DIG som är anknuten till Kura när det är dags för bytet.

Vid frågor och funderingar vänder du dig till din Kundansvariga.

Du kan också nå oss genom att ringa vår växel eller maila till oss.

Telefon växel: 019-603 22 90

E-post: info@kuraomsorg.se

Fler nyheter

2021-03-17

Vaccination pausad Astra Zeneca

Information från Folkhälsomyndigheten till dig som de senaste 14 dagarna vaccinerats med Astra Zenecas vaccin mot covid-19

Användningen av Astra Zenecas vaccin mot covid-19 har pausats tillfälligt som en försiktighetsåtgärd, på grund av rapporter om misstänkta biverkningar. Användningen av vaccinet pausas tills den europeiska läkemedelsmyndighetens (EMA) utredning är klar. I nuläget vet man inte om symtomen beror på vaccinet eller om det har andra orsaker. För säkerhets skull bör du som vaccinerats med detta vaccin de senaste 14 dagarna vara uppmärksam på:

Ny omgång av Kreativ Paus
2021-03-15

Ny omgång av Kreativ Paus

Idag startar en ny omgång av Team Olivias initiativ Kreativ Paus. Skapa dig i form och ladda upp ditt kreativa bidrag på www.kreativpaus.com under perioden 15 mars - 30 juni. 

Lycka till med ditt skapande!