Du är här

2021-01-16

Vi byter tidrapporteringssystem!

Nu räknar vi ner tiden tills vi byter tidrapporteringssystem!!!

Under februari till april 2021 satsar vi ordentligt och byter tidrapporteringssystem. Vi kommer att lämna Aiai för att under en period om tre månader gå över stegvis till ett system som heter Tidvis!

“Tidvis ger oss en helhet och funktion som vi har saknat”

I det nya systemet ser vi många fördelar, vilket också är anledningen till att vi har valt att byta. Vi ser att Tidvis kommer att vara lika enkelt som Aiai vad gäller funktion.

Vad innebär detta för dig?

  • ny sida att logga in på (du når sidan genom vår hemsida - välj Tidvis tidrapportering när du fått klartecken att byta system)
  • nästintill samma sätt att tidrapportera

När ska du rapportera och när kan du se ditt schema i Tidvis?

Övergången till det nya systemet sker i flera steg, vilket innebär att vi under tre månader kommer att gå över med tidrapportering för alla anställda. Enskild information, inloggningsuppgifter samt visning av hur du arbetar i systemet kommer att ges till DIG som är anknuten till Kura när det är dags för bytet.

Vid frågor och funderingar vänder du dig till din Kundansvariga.

Du kan också nå oss genom att ringa vår växel eller maila till oss.

Telefon växel: 019-603 22 90

E-post: info@kuraomsorg.se

Fler nyheter

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.