Du är här

Tidrapportering / dokumentation

Som anställd på Kura Omsorg rapporterar du din arbetade tid digitalt, vilket är smidigt både från datorn och mobilen

Nytt system – bättre möjligheter

Under föregående år pågick ett arbete inom koncernen för att hitta ett bättre tidrapporteringssystem än AiAi. I höstas hittade man det man letade efter och skrev avtal med Tidvis.

I Tidvis kan vi få mycket av det som vi saknat i AiAi vad gäller uppföljning och kvalitet och vi kommer från kontorets sida att kunna spara tid på administration. Det gör att vi kommer att få mer tid att göra det vi verkligen vill, träffa våra medarbetare och våra kunder.

Du som anställd, kund, anhörig kommer att få enskild information när det är dags för just dig att byta system. 

Tidvis ger oss större möjligheter till att både tidrapportera och dokumentera digitalt.

Vad innebär systembytet för dig?

För dig som assistent kommer det inte att bli några stora förändringar utan i princip enbart utseendet. För dig som är samordnare och arbetar med schema på ett annat sätt så har du lite mer att sätta dig in i. Vi kommer att se till att du får den utbildning du behöver för att känna dig trygg med bytet.

I stort innebär bytet detta:

  • ny sida att logga in på (du når sidan genom vår hemsida på samma ställe som tidigare, “Logga in” och välj sedan “Tidrapport/Tidvis”)
  • nästintill samma vy att se schema och tidrapport
  • nästintill samma sätt att tidrapportera – skillnaden blir att du genom ett enkelt klick löpande under månaden bekräftar att du arbetat ditt arbetspass.

Vid frågor kontakta Din kundansvarige!