Du är här

Bolagsinformation

Kura Omsorg i Sverige AB

Kura Omsorg i Sverige AB är en komplett assistansanordnare som har funnits sedan 2007 och blev senare en del av Team Olivia. Vi finns i hela landet och sedan starten har företaget utvecklats, medarbetare och kunder rekryterats och fler kontor startats.

Kura Omsorg i Sverige AB har idag 5 lokala assistanskontor i Örebro (huvudkontor), Trollhättan, Örnsköldsvik, Karlstad och Lidköping. På våra kontor träffar du kundansvariga, jurister, ekonomi- och löneansvariga, administratörer samt verksamhetschefer. De tillsammans med våra personliga assistenter, ca 1100 medarbetare som finns utspridda över hela landet, verkar varje dag för ett innehållsrikt och tryggt liv för våra 250 kunder. 

Vi erbjuder våra kunder fri juridisk hjälp och rådgivning kring allt som rör assistansen genom våra egna jurister som är experter inom lagstiftning och LSS. 

Jonas Lindegren är VD för Kura Omsorg i Sverige AB och har ansvar för att förvalta och utveckla verksamheten tillsammans med alla medarbetare. 

Vår ambition är att ständigt bli bättre som assistansutförare och arbetsgivare. Ni kan vända er till våra informatörer med frågor som rör vår verksamhet. Juridiska frågor som rör personlig assistans kan besvaras av våra jurister.

Vår verksamhet präglas av värdegrunden Glädje, Engagemang och Trygghet.

För att säkerställa en god kvalitet i verksamheten fär såväl kunder som medarbetare genomför vi regelbundet egna kund- och medarbetarundersökningar.

Kollektivavtal är tecknat genom Vårdföretagarna. 

För ekonomisk information klicka här