Du är här

Kura Omsorg logotyp
2019-03-27

Assistansbolaget blir Kura Omsorg

Ingenting förändras när Assistansbolaget blir Kura Omsorg

Den 28 mars byter vi namn – men inget annat förändras

När vi startade Assistansbolaget 2007 kändes namnet helt självklart – våra kunder behövde assistans och det var precis den tjänsten vi erbjöd. Nu har det gått över tio år och vi erbjuder fler insatser inom LSS.

Utöver personlig assistans, som fortfarande är vår huvudsakliga verksamhet, så hjälper vi idag även våra kunder med ledsagning, avlösarservice, juridisk rådgivning och utbildning. Därför byter vi namn till något som bättre representerar vilka vi är, vad vi gör och vad vi står för.

Välkommen till Kura Omsorg i Sverige AB.

Trots att vi byter namn kommer allt att fortsätta precis som vanligt. Samma kunder, samma assistenter, samma team, samma administratörer, samma ledningsgrupp och samma ägare.

Det är faktiskt inget alls som förändras. Förutom namnet.

"Vad är ett namn? Den blomma vi kallar ros kommer att dofta underbart, oavsett vad den har för namn. – William Shakespeare"

 

 

Fler nyheter

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.