Du är här

2017-12-17

Lucia

Jag och A-K var på Lucia-firande i Nora kyrka. Vi gick i snöfall, lagom kallt precis som det ska. Vi var i god tid det var tur det jättemycket folk i kyrkan. Kul. De hade inte tänkt på rullstolsplatser, dåligt. Men till sist så fixar vi det själva. De var jätteduktiga många tärnor o tjärngossar o allt. Barnen fick sjunga dem var duktiga också. Ute snöade stilla vackert. Magerst!

Fler blogginlägg

2021-07-23

EMIL! Teater.

I söndags var jag o Ilona på teater Emil i Löneberga.Riseberga Amföteater. De brukar vara i Lebäck men de flyttat pga Coronasäkert. Riseberga är mycket större yta. Det var jättebra. Lagom varmt. Det var mitt ute i skogen. Man fick gå en bit på en bra stig, Dem som hade sparat biljetten året före som blev inställt fick en kokosboll + dryck i pausen. Efteråt stannade vi kvar o åt matsäck som vi hade med oss. sallad.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-06-23

Fullspäckad vecka! v. 23

Månd. Täff med en kompis på "selmas". Tisd. Grilla  med badgäget hos Ilona. Onsd. Kurakontoret. Stadsträdgården. Torsd. Cylka. Fred träffade en kompis i Gyttorp. Lörd. hjälpte en granne till Mega hanske handla en sommajacka. Sönd. slappadg. Behövss ibland.   

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén