Du är här

2022-04-17

Glad påsk!

God fortsättning Påsk afton badade jag som vanligt på RSÖ. Sen åkte vi till Stadsträdgården åt Pizza med min syster o Leif.

Idag Påskdag var jag o Svipp ute hela dagen. Strålande sol. HÄRLIGT! Svipp får nu gå lös ut o in. Det tycker han om o jag medcool

 

Fler blogginlägg

2022-03-25

Bowling

A-K o jag bowlade förra veckan i Örebro. Hjärnkraftsakt Det gick bra för mig. Jag vann! Där fanns det lite o äta. Men det vara inte  som vi ville ha. så vi åkte till Bullvivan åt bakad potatis med Skagenröra det var gott.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2022-01-23

Nytt år! 2022

God fortsättning!

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2022-01-04

Julafton -21

Jag har pynta lite i iår för Svipp. Det började att jag fick gå upp 8.30 trodde att det var helg men icke. Lennart o jag har kommit överens om att hon skulle komma med julmat. Spännande. Men icke. Han kom med en brysselkålsgratäng som var drängt med smör o grädde. Inte gott. sen var det inget mer. Om jag visste skulle gör köpa hem lite gott. Besviken igen. Men sen tittade jag på tv. Senare på kväller åt jag glass o drag glögg   mös med Svipp, det var gott!

Det var min julafton.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén