Personlig och trygg assistans.

Hur kan vi hjälpa dig? Vår strävan är att erbjuda dig den bästa personliga assistansen utifrån dina behov, förväntningar och önskemål. För att uppnå det som är bäst för dig, arbetar vi nära dig som kund. Det är det vi menar med personlig och trygg assistans för dig.

Så går det till
Boka in ett förutsättningslöst möte redan idag, så tar vi reda på hur vi på bästa vis kan hjälpa just dig. Om förutsättningarna finns och allt känns bra så hjälper vi dig kostnadsfritt med din ansökan om personlig assistans och eventuellt byte av assistansbolag. Våra juridiska experter gör att allt går rätt till från start och att hela processen blir så enkel och smidig som möjligt för dig. Låter det intressant?

Kontakta oss redan idag - du förbinder dig inte till någonting.

Två kvinnor sitter på en säng. En håller i ett dokument medan den andra tittar på. Bredvid sängen står en rullator.
En kvinna sitter i rullstol vid en köks-ö. På andra sidan köks-ön står en annan kvinna som verkar vara hennes assistent.

Kostnadsfri rådgivning
När du kontaktar Kura för första gången börjar vi gärna med att boka in ett möte på en plats som känns bra för dig. Du berättar vad som är viktigt för dig och har möjlighet att ställa frågor och vi förklarar hur din personliga assistans kan se ut hos oss. Vår rådgivning är helt kostnadsfri och du förbinder dig inte till någonting.

Juridisk hjälp
För att ge dig de bästa förutsättningarna till en rikare vardag, arbetar vi för dina rättigheter. Vår informatör och juristteam hjälper dig att ta reda på vilka möjligheter som finns för just dig. Du kan till exempel få kostnadsfri juridisk hjälp när det handlar om ansökan om beslut, utökning av beslut eller överklaganden.

Kundsupport
Det team som kommer att samarbeta med dig kring din assistans och alla delar som rör din assistans blir din egen kundsupport. Vi tar hand om allt från rekrytering, schemaläggning, bemanning, drift till juridisk hjälp. Du är självklart delaktig i hela processen, på det sätt som passar dig.