Du är här

Arbeta hos oss

Våra personliga assistenter är viktiga både för kunden och för oss. Som assistent blir du den som möjliggör en god livskvalitet för kunden. Kontinuitet i assistentgruppen är viktigt för kunden och det som ger kvalité i assistansutförandet så därför vill vi att våra duktiga assistenter ska stanna länge hos oss och våra kunder. Som ett led i den strävan ger vi våra assistenter goda anställningsvillkor och är anslutna till kollektivavtal genom Vårdföretagarna och Kommunal. Därigenom har du en extra trygghet som ger dig goda lönevillkor, pensionsavsättningar och försäkringar. Vi vill att du ska trivas hos oss och tillsammans kan vi göra skillnad i människors liv!

En chef som är tillgänglig

Din närmaste kontakt hos oss blir din Kundansvarige, som också är länken mellan dig och kunden och den som tar hand om mycket av assistanssamordningen. Ni träffas på personalmöten, avstämningar och medarbetarsamtal eller andra aktiviteter. Du kan enkelt nå din kundansvarige via telefon, mobil eller mail när du behöver. Vi får beröm av våra assistenter för vår höga grad av tillgänglighet. Du har också en egen löneassistent som alltid hanterar dina tidrapporter och lönekörningar och därmed har bra koll på just dig och dina frågor. Självklart kan du när som helst komma i kontakt med din löneassistent för att fråga något som rör din lön/anställning.

Möjlighet till vidareutbildning

Då varje kund är unik och har olika behov så blir utbildningsbehovet varierande från fall till fall. Vi ger dig möjlighet att utvecklas i din roll som assistent och lära dig mer för att ännu bättre kunna tillgodose din kunds behov. Fortbildning gör arbetet ännu roligare och stärker din självkänsla, ger dig möjlighet att praktisera dina nyvunna kunskaper och därmed få bredare erfarenheter i yrkeslivet.