Du är här

Tobias Widlund, Löneansvarig
2019-06-19

Intervjuserie under sommaren

Under sommaren så kommer vi att ha en intervjuserie med alla tjänstemän på Kura Omsorg, på våra sociala medier samt hemsidan. Vi börjar med Tobias Widlund som är löneansvarig hos oss och han sitter på kontoret i Örebro.

Varför blev det just assistansyrket/Kura Omsorg för dig? Vad har du jobbat med tidigare?

- Jag kom till Kura Omsorg från ett annat assistansbolag dit jag kom via en kompis. 
Tyckte att Kura Omsorg hade en organisation där jag skulle passa in på ett bra sätt och kunna bidra med min kompetens.

Vad är det bästa med ditt jobb?

- Att dagligen få bidra med min kunskap genom att företräda våra kunder främst i kontakt med kommuner och Försäkringskassan.

Vad tycker du är dina styrkor?

- Jag är analytisk och det passar bra i min tjänst.

Berätta om ditt roligaste minne under tiden på Kura Omsorg?

- Jag kommer inte på något specifikt men för mig som sällan är utanför kontoret så är det roligt varje gång jag kan följa med på kundträffar!

Vad gillar du att göra på fritiden?

- Jag slappnar av genom att spela golf.

Vad ska du göra i sommar?

Jag ska umgås med min son och bygga hus!

Våra 3 värdeord är Engagemang, Glädje och Trygghet. Vad betyder dessa för dig?

Engagemang är för mig att vi bryr oss om våra kunder och hjälper till med det som vi är bra på i respektive funktion på företaget.
Glädje betyder att vi alla ska ha roligt på arbetsplatsen, det gäller såväl på våra kontor som hos varje kund. Om vi har roligt så smittar det av sig!
Trygghet innebär för mig att vi ska kunna garantera att vi finns kvar som assistansanordnare en lång tid framöver. Vår bransch har smutskastats i media under flera år men jag vill att vi ska föregå med goda exempel för att visa på att kunder är trygga hos oss.

Fler nyheter

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.