Du är här

2020-11-04

Viktig information med anledning av Covid-19

De senaste dagarna har vi uppmärksammats från alla håll och kanter om att viruset tar fart i olika regioner och vi vill därför påminna och poängtera vikten av att fortsätta följa riktlinjer!

Allmänna råd är satta i flera regioner och vi vill upplysa Er alla om vikten av att följa dem! Detta är extra viktigt för dig som arbetar inom vård och omsorg!

Läs mer om råden för din region HÄR.

Det är viktigt för oss att alla kan ta del av information. I nedan länkar hittar du all information om Covid-19 från säkra källor.

Lättläst    Lyssna    Teckenspråk

Besök från oss?

Vi som arbetar på kontoren och som vanligtvis ser fram emot att träffas på nära håll, har inte möjlighet att göra det under en tid framöver!

För att vi ska säkerställa att vi alla håller oss friska, kommer vi ej att genomföra resor ut till kundgrupper! Vi kommer heller inte att ta emot mer än absolut nödvändiga besök på kontoren. 

Fler nyheter

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.