Du är här

2020-03-16

För Dig som anställd på Kura Omsorg - coronaviruset (covid-19)

Du är viktig och gör just nu en samhällsinsats utöver det vanliga!

Vi vill att du som medarbetare ska känna dig trygg på arbetet. Många av de personer vi ger stöd tillhör riskgrupperna och de har ett stort behov av sin vardagshjälp. 

Vi som arbetar inom vård och omsorg är vana vid att alltid tänka på hygien, just nu är framförallt handhygien och Kura Omsorgs hygienrutiner oerhört prioriterat.

Berätta för dina kollegor, familj och vänner hur man ska göra och vad man ska tänka på. Då kan vi tillsammans hjälpa medmänniskor och samhället ännu mer.

För dig som anställd läggs uppdaterad information upp på  Kura Omsorgs startsida i Aiai. Våra kontaktvägar om du har frågor eller funderingar finner du HÄR.

Tack för att du går till jobbet när du är frisk och ger våra kunder det stöd de behöver och för du är en del av lösningen och gör skillnad i en extra svår situation!

 

Fler nyheter

2022-09-27

Fler får rätt till personlig assistans - lagändringar LSS

I början av 2023 kommer två lagändringar i LSS som innebär utökad rätt till personlig assistans. Lagändringarna innebär att fler kommer kunna ansöka om och få personlig assistans.  

Nedan finns en PDF där du kan läsa mer om vad lagändringarna innebär. Oavsett om du behöver ansöka om nytt beslut, utöka ett befintligt beslut eller vill byta assistansgivare så kan vi hjälpa dig. Kontakta oss idag, så hjälper vi dig vidare.

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.