Du är här

2020-10-14

Besök oss spontant i Karlstad!

Träffa Karolin som är en av våra kundansvariga på kontoret! Karolin har många års erfarenhet hos oss och kan ge dig det där lilla extra!

Visste du att Karolin är en kundansvarig med många bra idéer och en stjärna på att pyssla!

Har du tid och möjlighet så rekommenderar vi att du besöker Karolin tisdagen den 20 oktober mellan 09.30-15.00 på kontoret i Karlstad.
Besöksadress Karlstad: Regementsgatan 17, 653 40 Karlstad. Telefon växel: 019-603 22 90. 

Kontoret i Karlstad

Från september 2020 har vi öppet för spontana besök på kontoret i Karlstad alla tisdagar mellan 09.30-15.00. Då har du möjlighet att träffa oss och ställa frågor eller bara träffas för att...!Övriga tider behöver du kontakta oss för att boka tid. Såklart håller vi avstånd och är friska när vi träffas!
Vi kommer informera om vem och vilken roll som finns för dig under hösten på hemsidan och sociala medier. Du kommer få möjlighet att exempelvis träffa vår jurist, löneadministratör, kundansvarig, VD, informatör på “riktigt”.

Fler nyheter

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina
2022-06-02

Team Olivias insamling till unga funktionsnedsatta i Ukraina

Team Olivias insamling till organisationen Open Hearts, som arbetar för funktionsnedsatta barn och unga i krigets Ukraina, har gett resultat! Tack vare fantastiska initiativ har vi kunnat skicka ner utrustning som de behöver och fler beställningar är på gång.