Du är här

2021-11-03

Toa-bekymmer

Jag behöver ha en förhöjning på toaleten. Ringde till arbetsteraut. Hon kom o titta. Jag har Closomat. Hon sa att jag skulle skicka in anpassning till Linde. Hon kunde inte hjälpa mig att fylla i. Det fick ass.  göra. Gjorde det. Sen kom VVs. Problem den kille hade inte sett en Closamat hade svårt att lossa  höljet. Men till slut så fick han loss den. Satte en fyrkantig under toan. satte tillbaks hölen, men nu är det stor glipa. Ser inte klokt ut. Nu rinner det i toan men det kunde i VVS göra något åt. När jag gör Nr 2 är det svårt att spola ut. Ringde arb. Jag skulle ringa till Linde, hon kunde inte hjälpa mig. Undra vad en arbetsteraut göra? ? Nu sitter jag här med en knasig toa. Hm.. Förhöjning blev bra. Känns så hopplöst ibland.indecision

Fler blogginlägg

2021-10-03

Svipp!

Svipp är min nya  katt. En kompis kontakta mig o undrade om jag ville ta över en 6 månader katt? Allergi. Nja. Den 1 september kom han. Lite avvaktande ½ dygn sen är det full rulle. Nu är jag inte själv längre. Svipp ska han heta.

Han är på mina blommor. Då blir jag sur o skriker men det struntar han i, då tar jag vattensprutan då reagerar han. Han sover bra på nätterna, hos mig. Det gäller busa med honom dagtid.                                  

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-09-12

Ilona pensionär

1 September gick  en av mina assistenter i pension. Vi har varit ihop i 11 år .  Det var blandade känslor. när vi badade sista gången ihop..... Nu får jag börja om igen  med en ny. Tur att jag har AnnaKarin kvar. Det känns lite svajet.

 

 

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-09-02

Grillkväll m Kura

Efter 1 ½ år uppehåll av aktiviter från Kura var det dags igen. Grillkväll i Oset, Det var trevligt att äntligen träffa lite Kura-folk. Med svår tipsprommenad. Jag åt Hallomiburgare, gott.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén