Du är här

2018-01-20

Svampen - Snökaos!

I tisdags skulle A-K åke o jag träff lite Hjärnkraftare på Svampen var det tänkt. Det började snöa redan måndagskvällen massor så jag sa till A-k vi åker inte det är bara dumt o ge sig ut i snöyran. Vi gjorde lite hemma istället. Såg på Tedskedsgumman, tv-arkivet. Yatzy-spel.. Åt mat osv.

Det snöade i 4 dagar. Massor av snö. Zia är lite förvirrad hon sjunker ner i snön men hon går ute i allafall.

 

Fler blogginlägg

2020-07-27

Ässundet

Hjärnkraft har varit    Ässundet. Räksmörgåset, Gott. Tyvärr var inte vädret bra så vi fick sitta inne. Det var lite trångt men alla var friska o Glada.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2020-07-16

10-års jubileum!

Ilona har jobbat hos mig i 10 år nu! Det betyder att vi trivs bra med varandra. Visst kan det hända ibland att vi inte har samma åsikter men det är normalt. Ilona fick bestäma var vi skulle äta. Hon valde Hökhöjden, fin utsikt. Åkte dit. STÄNGT! Besvikna, Åkte till inom Grytyttan o åt glass.

Vi gjorde ett nytt försök förra veckan, Då åkte vi till Resturangen Älgen. Det gick bättre. Det ösregnade det var tur att dem hade en stora verandra  under tak. Trevligt, God mat.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2020-06-30

Rhodos

Jag gick ut med mina assistenter i Nora. Vi brukar gå ut o äta en bit mat 1 gång/på. Det är viktigt att visa uppskattning , tycker jag. De gör ett superbra jobb! Vi gick till Rhods.  Vi var sjäkva på resturangen så det gick bra.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén