Du är här

2018-01-20

Svampen - Snökaos!

I tisdags skulle A-K åke o jag träff lite Hjärnkraftare på Svampen var det tänkt. Det började snöa redan måndagskvällen massor så jag sa till A-k vi åker inte det är bara dumt o ge sig ut i snöyran. Vi gjorde lite hemma istället. Såg på Tedskedsgumman, tv-arkivet. Yatzy-spel.. Åt mat osv.

Det snöade i 4 dagar. Massor av snö. Zia är lite förvirrad hon sjunker ner i snön men hon går ute i allafall.

 

Fler blogginlägg

2021-03-01

Sveas Kondis

I torsdags var jag o Ilona på Sveas o träffa lite Hjärnkrafts kompisar 4 st. Det var länge sen. Kul. Vi fikade o pratade. Kattis kom förbi av en slump. Vi pratade lite på håll. Jag en Skagenmacka o en winersemla, bäst att passa på. Gott goitt.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-02-21

Brandvarnare

Jag bakade matbröd förra veckan. Grahamsmjöl, vetemjöl, solrosfrön, jäst. Jag gjorden som bullar jättegoda. Men det blev för varmt så brandvarnaren satt igång o tjuta. Dem blev inte brända, så jag vet inte varför? Så nu vet jag att varnaren funkar. Fast mina assistenter brukar kolla de runt 1:advent varje år. 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-02-10

NoraSjön

I helgen var en härlig vinterdagar. Strålande sol, kallt o snö. Nu har varit kallt länge så nu går det bra o åka på sjön. Dem har gjort vägar på sjön så i helgen var ganska många ute o gick, åkte puka skridskor, skidor. jag var ute i flera timmar solen värmde lite. På söndag bjöd min syster på semla när vi kom in.cool

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén