Du är här

2018-01-20

Svampen - Snökaos!

I tisdags skulle A-K åke o jag träff lite Hjärnkraftare på Svampen var det tänkt. Det började snöa redan måndagskvällen massor så jag sa till A-k vi åker inte det är bara dumt o ge sig ut i snöyran. Vi gjorde lite hemma istället. Såg på Tedskedsgumman, tv-arkivet. Yatzy-spel.. Åt mat osv.

Det snöade i 4 dagar. Massor av snö. Zia är lite förvirrad hon sjunker ner i snön men hon går ute i allafall.

 

Fler blogginlägg

2021-10-03

Svipp!

Svipp är min nya  katt. En kompis kontakta mig o undrade om jag ville ta över en 6 månader katt? Allergi. Nja. Den 1 september kom han. Lite avvaktande ½ dygn sen är det full rulle. Nu är jag inte själv längre. Svipp ska han heta.

Han är på mina blommor. Då blir jag sur o skriker men det struntar han i, då tar jag vattensprutan då reagerar han. Han sover bra på nätterna, hos mig. Det gäller busa med honom dagtid.                                  

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-09-12

Ilona pensionär

1 September gick  en av mina assistenter i pension. Vi har varit ihop i 11 år .  Det var blandade känslor. när vi badade sista gången ihop..... Nu får jag börja om igen  med en ny. Tur att jag har AnnaKarin kvar. Det känns lite svajet.

 

 

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-09-02

Grillkväll m Kura

Efter 1 ½ år uppehåll av aktiviter från Kura var det dags igen. Grillkväll i Oset, Det var trevligt att äntligen träffa lite Kura-folk. Med svår tipsprommenad. Jag åt Hallomiburgare, gott.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén