Du är här

2021-07-07

Grythytteglass - Björkskogsnäs

Vi tog Pärlan körde mot Grytthyttan där är jag varje år. Äta glass den är godare än Nora Glassen (förlåt). Det var en solig o varm dag. Narturligtvist är Ac:n paj. Ak förslog att vi skulle åk till Björjskogsnäs naturresevat, ja det är lite roligt o upptäcka nåt nytt. Vi ställde Pärlan på p-plats sen gick vi bra bit på en skogsvägm gick ganska bra. Myggen älskade mina ben o armar, Hade shorts o linne. Ak hade fullt sjå o slå bort myggen. Haha... Väl framme var stället jättefint fin utsikt osv. Det var Stor trädgård + en lite stuga. Café men det stängt pga coviten. Det visste vi. Det var den dagen.smileyyes

Fler blogginlägg

2021-10-03

Svipp!

Svipp är min nya  katt. En kompis kontakta mig o undrade om jag ville ta över en 6 månader katt? Allergi. Nja. Den 1 september kom han. Lite avvaktande ½ dygn sen är det full rulle. Nu är jag inte själv längre. Svipp ska han heta.

Han är på mina blommor. Då blir jag sur o skriker men det struntar han i, då tar jag vattensprutan då reagerar han. Han sover bra på nätterna, hos mig. Det gäller busa med honom dagtid.                                  

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-09-12

Ilona pensionär

1 September gick  en av mina assistenter i pension. Vi har varit ihop i 11 år .  Det var blandade känslor. när vi badade sista gången ihop..... Nu får jag börja om igen  med en ny. Tur att jag har AnnaKarin kvar. Det känns lite svajet.

 

 

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-09-02

Grillkväll m Kura

Efter 1 ½ år uppehåll av aktiviter från Kura var det dags igen. Grillkväll i Oset, Det var trevligt att äntligen träffa lite Kura-folk. Med svår tipsprommenad. Jag åt Hallomiburgare, gott.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén