Du är här

2021-07-07

Grythytteglass - Björkskogsnäs

Vi tog Pärlan körde mot Grytthyttan där är jag varje år. Äta glass den är godare än Nora Glassen (förlåt). Det var en solig o varm dag. Narturligtvist är Ac:n paj. Ak förslog att vi skulle åk till Björjskogsnäs naturresevat, ja det är lite roligt o upptäcka nåt nytt. Vi ställde Pärlan på p-plats sen gick vi bra bit på en skogsvägm gick ganska bra. Myggen älskade mina ben o armar, Hade shorts o linne. Ak hade fullt sjå o slå bort myggen. Haha... Väl framme var stället jättefint fin utsikt osv. Det var Stor trädgård + en lite stuga. Café men det stängt pga coviten. Det visste vi. Det var den dagen.smileyyes

Fler blogginlägg

2021-07-23

EMIL! Teater.

I söndags var jag o Ilona på teater Emil i Löneberga.Riseberga Amföteater. De brukar vara i Lebäck men de flyttat pga Coronasäkert. Riseberga är mycket större yta. Det var jättebra. Lagom varmt. Det var mitt ute i skogen. Man fick gå en bit på en bra stig, Dem som hade sparat biljetten året före som blev inställt fick en kokosboll + dryck i pausen. Efteråt stannade vi kvar o åt matsäck som vi hade med oss. sallad.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-06-23

Fullspäckad vecka! v. 23

Månd. Täff med en kompis på "selmas". Tisd. Grilla  med badgäget hos Ilona. Onsd. Kurakontoret. Stadsträdgården. Torsd. Cylka. Fred träffade en kompis i Gyttorp. Lörd. hjälpte en granne till Mega hanske handla en sommajacka. Sönd. slappadg. Behövss ibland.   

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2021-06-15

Träff

Igår träffade jag en"gammal" kompis som jag inte har sett på 20 år. Han gick på Olaihemmet samtidigt som jag på 60-talet. Sen orienterade vi  på 80-talet. Det var jätte roligt. Vi skulle trräffa på Selmas. Vi skulle sitta ute men vädret var inte med oss så vi fick sitta inne o äta våfflor o snacka, mycket trevligt. Hoppas det inte blir 20 år tills vi ses igen.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén