Du är här

2017-06-27

Fika med Kalle

I lördags fikade vi (A-K o jag) med Kalle på Selma. Vi lyckades o få ut Kalle, han vill inte gå hemifrån. Han har också assistenter så det är inga problem. Vi vet inte varför. Men som sagt vi lockade med kaffe o att vi kunde sitta inne. Det var väldigt blåsigt så vi satt inne o åt, det sprack upp så vi gick på strandpromenad.

Kategori: 

Fler blogginlägg

2022-04-17

Glad påsk!

God fortsättning Påsk afton badade jag som vanligt på RSÖ. Sen åkte vi till Stadsträdgården åt Pizza med min syster o Leif.

Idag Påskdag var jag o Svipp ute hela dagen. Strålande sol. HÄRLIGT! Svipp får nu gå lös ut o in. Det tycker han om o jag medcool

 

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2022-03-25

Bowling

A-K o jag bowlade förra veckan i Örebro. Hjärnkraftsakt Det gick bra för mig. Jag vann! Där fanns det lite o äta. Men det vara inte  som vi ville ha. så vi åkte till Bullvivan åt bakad potatis med Skagenröra det var gott.

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén
2022-01-23

Nytt år! 2022

God fortsättning!

Kontaktpersoner: 
Maria Wilén